Wat is een serum en welke past er bij jou?

Gepubliceerd op 7 maart 2023 om 17:29

Gebruik jij dagelijks een serum in jouw skincare routine? Dan ben je al hartstikke goed bezig! Een serum is een supergeconcentreerd fluïde dat een uiterst hoog percentage aan actieve werkstoffen bevat en ook nog eens boordevol zit met vitaminen en antioxidanten. Serums zijn zeer fijn van moleculaire structuur waardoor ze extra diep in de huid kunnen door werken. Met een serum geef jij je huid dus eigenlijk een mega powerboost! Daarbij zijn het ook nog eens echte probleemoplossers en maximale huidverbeteraars. Door ze dagelijks te gebruiken werk jij aan maximale huidverbetering en breng je jouw huid in topconditie!

 

Wist je dat je serums ook fantastisch met elkaar kunt combineren? En dat dit leidt tot maximaal huidresultaat? Probeer het eens, je zult versteld staan van het huidresultaat!

Meerdere serum over elkaar aanbrengen?

Serum layering betekent niets anders dan ´laagje voor laagje´. Serum Layering wil zeggen dat er meerdere doeltreffende serums tegelijkertijd en veilig binnen één hudroutine kunnen worden ingezet. Elk serum heeft daarbij zijn eigen specifieke eigenschappen, werking, resultaat en voordelen waarbij wij een combinatie van drie serums als meest ideaal ervaren. De hoog geconcentreerde serums worden laagje voor laagje aangebracht, werken in volledige harmonie samen en vullen elkaar optimaal aan. Door de geconcentreerde actieve ingrediënten van verschillende serums te combineren ontstaat er een exclusief ‘op maat’ serumsysteem. Zo kan exact en tegelijkertijd ingespeeld worden op de specifieke en verschillende behoeftes van jouw huid en wordt jouw dagelijkse huidroutine naar een sensationeel hoog level gebracht! Je zult echt versteld staan van het resultaat!

Welke serum past er bij jou?

Wil jij weten welke serum combinaties perfect zijn voor jouw huid? Voor elk huidprobleem, huidconditie of huidwens bestaat een ideale serum combinatie. Kijk eens goed in de spiegel, dan zie je waarschijnlijk al snel waar jouw belangrijkste huidbehoefte ligt.

  • Glimt jouw huid en heb jij last van puistjes, acne of andere onzuiverheden? De combinatie van salicyl acid en glycol acid is dan de ultieme aanpak voor jouw onzuivere huid.
  • Heeft jouw huid last van donkere vlekjes, pigmentatie en een doffe uitstraling? C glow serum is dan het ultiem vitaliserende wondermiddel voor jouw huid. Combineer je met het intensief huidverbeterende glycol acid en het verhelderende bright lightDan heb je echt dé gouden combinatie voor jouw huidprobleem te pakken!
  • Voelt jouw huid droog en trekkerig aan? De intensief hydraterende hyaluron serum, samen met het microbiome serum vervullen de wensen van jouw droge huid het beste.
  • Ervaar jij een rode, droge huid, heb je last van couperose of is je huid zonverbrand? Prered serum biedt de oplossing in jouw dagelijkse huidroutine routine. Vul het aan met het microbiome serum en het hyaluron serum, dan heb je een optimale combi voor jouw huid.
  • Zie jij de eerste tekenen van huidveroudering en maakt je huid een vermoeide indruk? Prachtige c glow serum is dan het ultiem vitaliserende wondermiddel voor jouw huid. Combineer je met de glycol acid en het retinol serum, voor in de nacht? Dan heb je echt dé gouden combinatie voor jouw huid te pakken.

 

Natuurlijk zijn er nog meer combinaties mogelijk. Wil jij exact weten wat de perfecte serum combinatie voor jouw huid is? Neem contact met ons op!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.