Merken

In de salon werk ik alleen met producten die zichzelf hebben bewezen. Kwaliteit vind ik erg belangrijk want jouw huid verdient alleen het allerbeste. IK Skin Perfection en Alpha-H zorgen voor een optimaal resultaat en die natuurlijke ingrediënten combineren met een uitstekende kwaliteit. Alle producten vind je ook terug in de webshop!

IK Skin Perfection

Een gezonde huid voor iedereen! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten, die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label - zonder huidonvriendelijke stoffen. Samen met jou brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering.

 

Pure Power, Truly Natural.

Alpha - H

Alpha-H werkt met de krachtigste exfoliërende zuren, waaronder glycol-, melk-, salicyl- en amandelzuur. Zij geven de huid een frisse en gezonde uitstraling omdat zij dode huidcellen losweken, tot diep in de poriën reinigen, de talgproductie normaliseren en oneffenheden en donkere verkleuringen aanpakken. Daarnaast geven zij de cel vernieuwing en collageen aanmaak een boost, wat zorgt voor verbetering van binnenuit. Naast exfoliërende zuren werken we ook met een andere groep ‘zure’ ingrediënten om de huid verder te perfectioneren, waaronder hyaluronzuur, retinol, ascorbinezuur, granactive retinoïde en ferulic acid.