• Top 2 Nederland!
  • Gespecialiseerd in huidverbetering
  • Professioneel en eerlijk advies
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden!

Discovery behandeling

Kom je voor de eerste keer bij Salon VANA en wil jij direct starten met huidverbetering? Kies dan voor de discovery behandeling.

Ik Skin 45 min

Bestaande klant bij Salon VANA en wil jij een korte en krachtige behandeling? Boek dan de IK Skin gezichtsbehandeling 45 minuten. 

Mom me-time

Gefeliciteerd met je zwangerschap, er groeit een klein wondertje in je buik! Tijdens de zwangerschap is het extra belangrijk om voor jezelf te zorgen.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve huid verbeterende massage van je gezicht, hals en decolleté. Deze massage stimuleert, verbetert, verstevigt, egaliseert en verjongt de huid op een natuurlijke manier.

Kruidenpeeling

De kruidenpeeling is een peeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Power peel

Bij de power peel verdunnen we de opperhuid door middel van krachtige fruitzuren en stimuleren we de cellen die collageen, elastine en bindweefselcellen moeten aan maken. De spankracht van de huid wordt verbetert, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen.

Pumpkin peel

Deze behandeling is gericht op acne, onzuiverheden, ontstekingen en littekens. Door laag op laag te werken met fruitzuren zetten we een milde, intensieve peeling in. Hiermee wordt de huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen.

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd door middel van een speciaal chirurgisch mesje. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid met een mooie GLOW!

Skin & Redness

Deze milde maar effectieve behandeling is speciaal samengesteld voor de gevoelige, geïrriteerde en rode huid. De behandeling biedt verlichting bij gevoeligheden en roodheid, helpt de reactiviteit van uw huid te verminderen en biedt de huid optimale comfort en verfrissing.