Huidbehandelingen

Salon VANA heeft een groot aanbod aan huidbehandelingen. Op deze manier zit er voor iedereen een passende behandeling bij. Wij bespreken voorafgaand de wens van de behandeling en zo samen een passend behandelplan opstellen.

Discovery behandeling

Kom je voor de eerste keer bij Salon VANA en wil jij direct starten met huidverbetering? Kies dan voor de discovery behandeling.

Bindweefselmassage

Deze vorm van masseren is stevig en bevat onder meer rol- en trektechnieken van de huid. Deze massage stimuleert, verbetert, verstevigt, egaliseert en verjongt de huid op een natuurlijke manier.

Kruidenpeeling

Een peeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met zichtbaar resultaat.

Pumpkin peel

Deze behandeling is gericht op acne, onzuiverheden, ontstekingen en littekens. Door laag op laag te werken met fruitzuren zetten we een milde, intensieve peeling in. Hiermee wordt de huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen.

Power peel

Bij de power peel verdunnen we de opperhuid door middel van krachtige fruitzuren en stimuleren we de cellen die collageen, elastine en bindweefselcellen moeten aan maken. De spankracht van de huid wordt verbetert, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen.

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd door middel van een speciaal chirurgisch mesje. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid met een mooie GLOW!

Microneedling

Microneedling is een effectieve behandeling die ingezet wordt voor het verjongen en verbeteren van de huid. Door middel van microneedling kunnen we littekens, fijne lijntjes en rimpels verminderen, grove poriën aanpakken en de huidstructuur verbeteren. 

Skin & Redness

Deze milde maar effectieve behandeling is speciaal samengesteld voor de gevoelige, geïrriteerde en rode huid. De behandeling biedt verlichting bij gevoeligheden en roodheid, helpt de reactiviteit van uw huid te verminderen en biedt de huid optimale comfort en verfrissing.