• Top 2 Nederland!
  • Gespecialiseerd in huidverbetering
  • Professioneel en eerlijk advies
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden!

IK Skin Perfection

In de salon werken wij met het prachtige merk IK Skin Perfection. Een gezonde huid voor iedereen! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten, die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label - zonder huidonvriendelijke stoffen. Samen met jou brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering.

 

Pure Power, Truly Natural.

Verschillende factoren kunnen het evenwicht van je huid verstoren. Jouw huid voelt hierdoor droog, geïrriteerd, geprikkeld of gevoelig aan of onzuiverheden, acne of andere huidproblemen ontstaan. Onze focus ligt op een gezonde huidflora en een gebalanceerd microbioom met pre- en probiotica en producten met de juiste pH-waarde. We resetten en herstellen de huid en verkrijgen én behouden hiermee zichtbare huidverbetering. 

 

We maken de huid gezond en tegelijkertijd kunnen we meerdere huidwensen en huidproblemen aanpakken, waardoor het doeltreffende, zichtbare huidresultaat met een persoonlijke, uitgebalanceerde skincare routine bereikt wordt. Met pre- en probiotica zorgen we voor een gezonde huidflora, door een laagje goede bacteriën op de huid aan te brengen en die te voorzien van de juiste voeding. Hierdoor kunnen we met serum layering sneller toewerken naar zichtbaar huidresultaat. Meerdere huidwensen en huidproblemen kunnen worden aangepakt in één skincare serumroutine.